Skip to main content
Logo CIAL
Menu
  • Institute
    • Presentation
    • Organization
    • Search Staff
    • Scientific Advisory Committee
    • Management
    • How to arrive
    • Contact
  • Research and Innovation
    • Departments
      • DEPARTMENT OF BIOACTIVITY AND FOOD ANALYSIS
        • GROUP OF BIOACTIVITY AND ALLERGENICITY OF FOOD PROTEINS AND PEPTIDES (BIOPEP)
        • FOOD BIOSCIENCE GROUP
        • GROUP OF LIPIDS
        • GROUP OF FOOD LIPID BIOMARKERS AND HEALTH
        • GROUP OF MOLECULAR NUTRITION AND METABOLISM
        • GROUP OF CHEMISTRY AND FUNCTIONALITY OF CARBOHYDRATES AND DERIVATIVES
        • FOODOMICS GROUP
      • DEPARTMENT OF BIOTECHNOLOGY AND MICROBIOLOGY
        • GRUPO DE BIOLOGÍA FUNCIONAL DE BACTERIAS LÁCTICAS (BFBL)
        • GRUPO DE BIOTECNOLOGÍA ENOLÓGICA APLICADA (BEA)
        • GRUPO DE FITOQUÍMICA Y FUNCIONALIDAD DE PRODUCTOS VEGETALES (BIOVEG)
        • GRUPO DE MICROBIOLOGÍA Y BIOCATÁLISIS DE ALIMENTOS (MICROBIO)
      • DEPARTMENT OF PRODUCTION AND CHARACTERIZATION OF NOVEL FOODS
        • GRUPO DE INGREDIENTES ALIMENTARIOS FUNCIONALES (INGREEN)
        • GRUPO DE QUÍMICA AGROALIMENTARIA
    • Scientific Reports
    • Projects
    • Technology Transfer
    • Last Publications
  • We offer
    • BAT. Bioanalytical Techniques Unit
    • Novalindus Platform
    • Metabolomics Platform
    • Dynamic Gastrointestinal Simulator (SIMGI)
  • Teaching
    • BACHELOR’S DEGREES
    • Graduate Degrees
    • Specialization and training
      • Alimentos Funcionales en Aplicaciones Culinarias
      • Análisis Sensorial de Alimentos
      • Ciencia y Tecnología de Productos Lácteos
      • Introducción a las Técnicas Ómicas y su Aplicación en Ciencia y Tecnología de los Alimentos
      • Microbiota Intestinal, Probióticos y Salud
      • Prebióticos. Últimos avances en su obtención, análisis y evaluación de la bioactividad.
      • Probióticos y Prebióticos: Impacto en la Salud
      • Tendencias Actuales del Análisis Instrumental de Alimentos
      • Tendencias Actuales de la Investigación Enológica
    • PH.D Programs
  • Communication
    • News
    • Science And Society
Close Menu
  • enEnglish
    • esEspañol
  • We offer

We offer

Logo Unidad BAT

BIOANALYTICAL TECHNIQUES UNIT

Logo Plataforma Metabolómica

METABOLOMICS PLATFORM

SimgiLogo Simulador de Tracto Gastrointestinal (SIMGI)

GASTROINTESTINAL DYNAMIC SIMULATOR (SIMGI)

Logo Plataforma Novalindus

NOVALINDUS PLATFORM

Logo con diferente contraste para el footer
  • Aviso Legal
  • Accessibility
  • Site Map
  • Links
  • Contact

Localización: Calle Nicolás Cabrera, 9, Campus de Cantoblanco. 28049 Madrid.

Tel: (+34) 91 0017900 Fax: (+34) 910017905 (Plano de situación)

Twitter del CIAL
Facebook del CIAL
Logo con el edificio del CIAL