- Institute
- Research and Innovation
- Departments
- DEPARTMENT OF BIOACTIVITY AND FOOD ANALYSIS
- BIOACTIVE GASTRONOMY GROUP
- FOOD ALLERGY GROUP
- FOOD BIOSCIENCE GROUP (BIO)
- GROUP OF FOOD LIPID BIOMARKERS AND HEALTH (BLAS)
- GROUP OF DEVELOPMENT AND INNOVATION IN ALTERNATIVE PROTEINS
- GROUP OF LIPIDS
- GROUP OF MOLECULAR NUTRITION AND METABOLISM (NUTRIMOL)
- GROUP OF FOOD PROTEINS
- GROUP OF CHEMISTRY AND FUNCTIONALITY OF CARBOHYDRATES AND DERIVATIVES (PREBIOIN)
- FOODOMICS GROUP
- DEPARTMENT OF BIOTECHNOLOGY AND MICROBIOLOGY
- DEPARTMENT OF PRODUCTION AND CHARACTERIZATION OF NOVEL FOODS
- DEPARTMENT OF BIOACTIVITY AND FOOD ANALYSIS
- Scientific Reports
- Projects
- Technology Transfer
- Departments
- We offer
- Teaching
- Bachelor’s degree
- Graduate Degrees
- Specialization and training
- Alimentos Funcionales en Aplicaciones Culinarias
- Análisis Sensorial de Alimentos
- Ciencia y Tecnología de Productos Lácteos
- Introducción a las Técnicas Ómicas y su Aplicación en Ciencia y Tecnología de los Alimentos
- Microbiota Intestinal, Probióticos y Salud
- Prebióticos. Últimos avances en su obtención, análisis y evaluación de la bioactividad.
- Probióticos y Prebióticos: Impacto en la Salud
- Tendencias Actuales del Análisis Instrumental de Alimentos
- Tendencias Actuales de la Investigación Enológica
- PH.D Programs
- Communication