Skip to main content
Logo CIAL
Logo del CSIC
Logo de la UAM
Menu
  • Institute
    • Presentation
    • Organization
    • Search Staff
    • Scientific Advisory Committee
    • Management
    • How to arrive
    • Contact
  • Research and Innovation
    • Departments
      • DEPARTMENT OF BIOACTIVITY AND FOOD ANALYSIS
        • GROUP OF BIOACTIVITY AND ALLERGENICITY OF FOOD PROTEINS AND PEPTIDES (BIOPEP)
        • FOOD BIOSCIENCE GROUP
        • GROUP OF FOOD LIPID BIOMARKERS AND HEALTH
        • GRUPO DE LÍPIDOS
        • GROUP OF MOLECULAR NUTRITION AND METABOLISM
        • GROUP OF CHEMISTRY AND FUNCTIONALITY OF CARBOHYDRATES AND DERIVATIVES
        • FOODOMICS GROUP
      • DEPARTMENT OF BIOTECHNOLOGY AND MICROBIOLOGY
        • GRUPO DE BIOLOGÍA FUNCIONAL DE BACTERIAS LÁCTICAS (BFBL)
        • GRUPO DE BIOTECNOLOGÍA ENOLÓGICA APLICADA (BEA)
        • GRUPO DE FITOQUÍMICA Y FUNCIONALIDAD DE PRODUCTOS VEGETALES (BIOVEG)
        • GRUPO DE MICROBIOLOGÍA Y BIOCATÁLISIS DE ALIMENTOS (MICROBIO)
      • DEPARTMENT OF PRODUCTION AND CHARACTERIZATION OF NOVEL FOODS
        • GRUPO DE INGREDIENTES ALIMENTARIOS FUNCIONALES (INGREEN)
        • GRUPO DE QUÍMICA AGROALIMENTARIA
    • Scientific Reports
    • Projects
    • Technology Transfer
    • Last Publications
  • We offer
    • BAT. Bioanalytical Techniques Unit
    • Novalindus Platform
    • Metabolomics Platform
    • Dynamic Gastrointestinal Simulator (SIMGI)
  • Teaching
    • BACHELOR’S DEGREES
    • Graduate Degrees
    • Specialization and training
      • Alimentos Funcionales en Aplicaciones Culinarias
      • Análisis Sensorial de Alimentos
      • Ciencia y Tecnología de Productos Lácteos
      • Introducción a las Técnicas Ómicas y su Aplicación en Ciencia y Tecnología de los Alimentos
      • Microbiota Intestinal, Probióticos y Salud
      • Prebióticos. Últimos avances en su obtención, análisis y evaluación de la bioactividad.
      • Probióticos y Prebióticos: Impacto en la Salud
      • Tendencias Actuales del Análisis Instrumental de Alimentos
      • Tendencias Actuales de la Investigación Enológica
    • PH.D Programs
  • Communication
    • News
    • Science And Society
Close Menu
  • enEnglish
    • esEspañol
  • Research and Innovation
  • Departments

Departments

  • Departament of Bioactivity and Food Analysis (Head of the Department: Dr. Javier Fontecha Alonso, CSIC Scientific Researcher)
  • Departament of Biotechnology and Food Microbiology (Head of the Department: Dra. Begoña Bartolomé Sualdea, CSIC Scientific Researcher)
  • Departament of Novel Food Production and Characterization (Head of the Department: Dra. Mónica Rodríguez García-Risco, UAM Contracted Professor)
Logo con diferente contraste para el footer
  • Legal Notice
  • Accessibility
  • Site Map
  • Links
  • Contact

Localización: Calle Nicolás Cabrera, 9, Campus de Cantoblanco. 28049 Madrid.

Tel: (+34) 91 0017900 Fax: (+34) 910017905 (Plano de situación)

Twitter del CIAL
Facebook del CIAL
Logo con el edificio del CIAL