Skip to main content
Menu
Institute
Presentation
Organization
Search Staff
Scientific Advisory Committee
Management
How to arrive
Contact
Research and Innovation
Departments
DEPARTMENT OF BIOACTIVITY AND FOOD ANALYSIS
GROUP OF BIOACTIVITY AND ALLERGENICITY OF FOOD PROTEINS AND PEPTIDES (BIOPEP)
FOOD BIOSCIENCE GROUP
GROUP OF LIPIDS
GROUP OF FOOD LIPID BIOMARKERS AND HEALTH
GROUP OF MOLECULAR NUTRITION AND METABOLISM
GROUP OF CHEMISTRY AND FUNCTIONALITY OF CARBOHYDRATES AND DERIVATIVES
FOODOMICS GROUP
DEPARTMENT OF BIOTECHNOLOGY AND MICROBIOLOGY
GRUPO DE BIOLOGÍA FUNCIONAL DE BACTERIAS LÁCTICAS (BFBL)
GRUPO DE BIOTECNOLOGÍA ENOLÓGICA APLICADA (BEA)
GRUPO DE FITOQUÍMICA Y FUNCIONALIDAD DE PRODUCTOS VEGETALES (BIOVEG)
GRUPO DE MICROBIOLOGÍA Y BIOCATÁLISIS DE ALIMENTOS (MICROBIO)
DEPARTMENT OF PRODUCTION AND CHARACTERIZATION OF NOVEL FOODS
GRUPO DE INGREDIENTES ALIMENTARIOS FUNCIONALES (INGREEN)
GRUPO DE QUÍMICA AGROALIMENTARIA
Scientific Reports
Projects
Technology Transfer
Last Publications
We offer
BAT. Bioanalytical Techniques Unit
Novalindus Platform
Metabolomics Platform
Dynamic Gastrointestinal Simulator (SIMGI)
Teaching
BACHELOR’S DEGREES
Graduate Degrees
Specialization and training
Alimentos Funcionales en Aplicaciones Culinarias
Análisis Sensorial de Alimentos
Ciencia y Tecnología de Productos Lácteos
Introducción a las Técnicas Ómicas y su Aplicación en Ciencia y Tecnología de los Alimentos
Microbiota Intestinal, Probióticos y Salud
Prebióticos. Últimos avances en su obtención, análisis y evaluación de la bioactividad.
Probióticos y Prebióticos: Impacto en la Salud
Tendencias Actuales del Análisis Instrumental de Alimentos
Tendencias Actuales de la Investigación Enológica
PH.D Programs
Communication
News
Science And Society
Close Menu
English
Español
Institute
Contact
Contact
Name (mandatory)
Mail (mandatory)
Phone
Message