Skip to main content

Logo CIAL

Menu
  • Institute
    • Presentation
    • Organization
    • Search Staff
    • Scientific Advisory Committee
    • Management
    • How to arrive
    • Contact
  • Research and Innovation
    • Departments
      • DEPARTMENT OF BIOACTIVITY AND FOOD ANALYSIS
        • GROUP OF BIOACTIVITY AND ALLERGENICITY OF FOOD PROTEINS AND PEPTIDES (BIOPEP)
        • FOOD BIOSCIENCE GROUP
        • GROUP OF LIPIDS
        • GROUP OF FOOD LIPID BIOMARKERS AND HEALTH
        • GROUP OF MOLECULAR NUTRITION AND METABOLISM
        • GROUP OF CHEMISTRY AND FUNCTIONALITY OF CARBOHYDRATES AND DERIVATIVES
        • FOODOMICS GROUP
      • DEPARTMENT OF BIOTECHNOLOGY AND MICROBIOLOGY
        • GRUPO DE BIOLOGÍA FUNCIONAL DE BACTERIAS LÁCTICAS (BFBL)
        • GRUPO DE BIOTECNOLOGÍA ENOLÓGICA APLICADA (BEA)
        • GRUPO DE FITOQUÍMICA Y FUNCIONALIDAD DE PRODUCTOS VEGETALES (BIOVEG)
        • GRUPO DE MICROBIOLOGÍA Y BIOCATÁLISIS DE ALIMENTOS (MICROBIO)
      • DEPARTMENT OF PRODUCTION AND CHARACTERIZATION OF NOVEL FOODS
        • GRUPO DE INGREDIENTES ALIMENTARIOS FUNCIONALES (INGREEN)
        • GRUPO DE QUÍMICA AGROALIMENTARIA
    • Scientific Reports
    • Projects
    • Technology Transfer
    • Last Publications
  • We offer
    • BAT. Bioanalytical Techniques Unit
    • Novalindus Platform
    • Metabolomics Platform
    • Dynamic Gastrointestinal Simulator (SIMGI)
  • Teaching
    • BACHELOR’S DEGREES
    • Graduate Degrees
    • Specialization and training
      • Alimentos Funcionales en Aplicaciones Culinarias
      • Análisis Sensorial de Alimentos
      • Ciencia y Tecnología de Productos Lácteos
      • Introducción a las Técnicas Ómicas y su Aplicación en Ciencia y Tecnología de los Alimentos
      • Microbiota Intestinal, Probióticos y Salud
      • Prebióticos. Últimos avances en su obtención, análisis y evaluación de la bioactividad.
      • Probióticos y Prebióticos: Impacto en la Salud
      • Tendencias Actuales del Análisis Instrumental de Alimentos
      • Tendencias Actuales de la Investigación Enológica
    • PH.D Programs
  • Communication
    • News
    • Science And Society
Close Menu
  • enEnglish
    • esEspañol

Welcome to the Institute of Food Science Research (CIAL). The CIAL is a research institute of the Spanish National Research Council (CSIC) and the Autonoma University of Madrid (UAM) whose main objective is the development of quality scientific research in the field of Food Science and Technology.

News

21 de enero del 2021

  • Logo Comunidad de Madrid Dr. Guillermo Reglero, Premio Fermina Orduña 2020
  • Logo EIT Food Biociencia de los Alimentos participa en la elaboración del curso “Introduction to Nutrition for Health and Sustainability”
  • Semana de la Ciencia y la Tecnología en el CIAL

All News...

Know Our Departments

Departament of Bioactivity and food Analysis
Departament of Biotechnology and Food Microbiology
Departament of Novel Food Production and Characterization

Science And Society

  • Logo The Guardian La Dra. Mª Ángeles del Pozo Bayón entrevistada por The Guardian: “A good vintage: science suggests appreciation of wine grows with age”
  • El CIAL-CSIC y el grupo AN en la TV de Navarra con el programa Annual Food Agenda de EIT Food
  • Colaboración del CIAL en la revista Biólogos, nº 48, del Colegio Oficial de Biólogos de la Comunidad de Madrid (COBCM)

See all...

Plataforms

logo BAT. Bioanalytical Techniques Unit

BAT. Bioanalytical Techniques Unit

logo Metabolomics Plataform

Metabolomics Plataform

logo Gastrointestinal Simulator

Gastrointestinal Simulator

logo Novalindus. Food Sector Specific Services Platform

Novalindus. Food Sector Specific Services Platform

Logo con diferente contraste para el footer
  • Aviso Legal
  • Accessibility
  • Site Map
  • Links
  • Contact

Localización: Calle Nicolás Cabrera, 9, Campus de Cantoblanco. 28049 Madrid.

Tel: (+34) 91 0017900 Fax: (+34) 910017905 (Plano de situación)

Twitter del CIAL
Facebook del CIAL
Logo con el edificio del CIAL